پربازدیدترین مطالب

علم و تکنولوژی
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
علم و تکنولوژی

همه چیز درباره پرچمدار جدید وان پلاس

شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۰۰

همه چیز درباره پرچمدار جدید وان پلاس

گوشی OnePlus 5 قرار است در ماه مه یا اویل ماه ژوئن رونمایی شود. کمپانی OnePlus زمان مشخصی برای معرفی اسمارت‌فون‌های خود نداشته است. اولین پرچمدار این شرکت، OnePlus 1 بود که در ماه آپریل معرفی شد پس از آن نسل دوم این گوشی‌‌هوشمند در ماه جولای سال بعد و سپس OnePlus 3 در ژوئن سال گذشته رونمایی شد.
از آنجاییکه شماره 4 در فرهنگ عامه کشور چین نمادی از بدشگونی و نحسی است و حتی همراه شدن این شماره با چیزی را به معنای بد شانسی و مرگ می‌دانند شرکت سازنده با ترس از اینکه آخرین محصولش می تواند به یک تراژدی تبدیل شود مجبور است به عقیده مردم احترام بگذارد. به همین خاطر پس OnePlus 3 بلافاصله OnePlus 5 معرفی کرده است و خبری از شماره 4 یا همان نسل چهارم این پرچمدار نخواهد بود.

طراحی
رندری که اخیرا منتشر شده مشخص می‌کند که کناره‌های پنل پشتی انحنای کمی دارد که باعث می‌شود در دست گرفتن این محصول راحت‌تر شده و ارگونومی بهتری را داشته باشد. این موضوع طبق گزارشات منتشر شده در interwebs  که توسط شاهدان عینی که این گوشی را مشاهده کرده اند تایید شده است.
طبق تصویر منتشر شده می توان به استفاده از دوربین دوگانه در پنل پشتی و… پی برد. منابع دیگری نیز به بهره‌گیری این گوشی از سنسور دوگانه دوربین اشاره کرده بودند. یکی دیگر از موارد ذکر شده وجود اسکنر اثر انگشت در پشت این دستگاه بود که در موقع معرفی این گوشی شاید مکان قرارگیری این سنسور عوض شود. همچنین در جدیدترین نسل از پرچمداران این کمپانی نیز شاهد دکمه کلاسیک هوم با همان شکل و شمایل همیشگی بوده و به نوعی با حسگر اثر انگشت یکپارچه شده است. به این ترتیب نباید انتظار تغییراتی بنیادی در طراحی OnePlus 5 باشیم و احتمالا نسخه جدید تنها با بهبود‌هایی جزئی در طراحی همراه بوده و بیشتر قرار است با تکنولوژی‌های جدیدی چون دوربین دوگانه معرفی شود. از طرفی باید گفت شرکت سازنده مانند گذشته همواره ثابت کرده که به خوش‌دستی و افزایش نسبت نمایشگر به بدنه فکر می‌کند. این دو مورد را می‌توان به وضوح در گوشی‌های OnePlus 3/3T مشاهده کرد.

نمایشگر
طبق تصاویر و گزارشات منتشر شده این گوشی به صفحه‌نمایش 5.5 اینچی مجهز است و انتظار می رود که از نظر کیفیت ساخت و طراحی بسیار شبیه به مدل‌های قبلی باشد. هنوز جزییات خاصی درباره رزولوشن این نمایشگر منتشر نشده است ولی به احتمال زیاد صفحه‌نمایش این گوشی هوشمند از دقتی معادل 1080p فول اچ دی بهره ببرد و با توجه به اندازه 5.5 آن، تراکم 401 پیکسل در هر اینچ را برای آن متصور بود.
از آنجاییکه تعداد بیشتری از سازندگان در محصولات خود به سمت بهره گیری از نمایشگر‌هایی با رزولوشن Quad HD سوق پیدا کرده اند ولی به نظر می رسد این شرکت چینی هنوز هم اعتقادی به بهره‌گیری از این نوع پنل‌ها نداشته و ترجیح می دهد تا فبلت تولیدی خود را طبق همان روال گذشته تولید کند. از طرفی باید گفت نمایشگر‌ این محصولات بسیار چشم‌نواز و بسیار شبیه به امولد‌های (AMOLED) سامسونگ بوده و این صفحه‌نمایش ویژگی‌های بسیاری از جمله کنتراست تصویر عالی و مصرف انرژی بسیار کم را دارا است.
وان‌پلاس نسخه اصلی سیستم‌عامل اندروید در این گوشی را اصلا تغییر نداده و فقط چند شخصی‌سازی کوچک و قابلیت کاربردی را به آن افزوده که نتیجه آن سرعت بسیار بالا در عملکرد و ارایه بی‌دردسر و آسان‌تر آپدیت‌های نرم افزاری برای گوشی های خود بوده است. با توجه به اینکه هردو گوشی‌ نسل قبلی این فبلت مجهز به حافظه رم 6 گیگابایتی بودند و و به دلیل کافی بودن این مقدار رم که حتی بسیار بالاتر از استاندارد‌های حال حاضر در در دنیای اسمارت‌فون‌ها است به نظر می‌رسد که OnePlus 5 هم با میزان حافظه رم مشابه عرضه شود. با این مقدار رم  قادر هستید تا به راحتی چندین برنامه را به صورت همزمان باز کنید و به راحتی از قابلیت چند وظیفه‌ای اندروید نیز (Multi-tasking) استفاده کنید.
گوشی نسل قبلی یعنی OnePlus 3/3T دارای 64 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی برای اطلاعات بودند و گفته می‌شود در این بخش وان‌پلاس تصمیم دارد برای آخرین پرچمدار خود دو مدل متفاوت را تولید کند. یعنی مدل اصلی 64 گیگابایت و مدل دوم با 128 گیگابایت حافظه داخلی.
هنوز مشخص نیست این اسمارت‌فون‌ها از کارت‌حافظه microSD پشتیبانی می‌کنند یا خیر ولی در صورت وجود این ویژگی، اقیانوس عظیمی برای ذخیره‌سازی اطلاعات برای کاربران به ارمغان می آورد. همچنین این گوشی از دو سیمکارت به صورت همزمان پشتیبانی خواهد کرد.

دوربین
همانطور که گفته شد اصلی‌ترین تغییر در این تلفن‌هوشمند مجهز شدن آن به سنسور دوگانه دوربین در پشت دستگاه است و این اولین اسمارت‌فون از این سازنده چینی است که از دو دوربین در آن بهره گرفته شده است. با اینکه نمی‌دانیم سنسور دوم دوربین چه امکاناتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد ولی مطمئنا این شرکت قابلیت‌های منحصر به فردی را در دوربین این گوشی برای عقب نماندن در رقابت با دیگر حریفان در نظر گرفته است. به عنوان نمونه، ال‌جی در G6، از دوربینی 13 مگاپیکسلی با فاصله کانونی f/2.4 رونمایی کرد که زاویه دید گسترده‌‌تری را نسبت به سایر دوربین‌ها ارائه می‌دهد. به علاوه، اپل نیز وظیفه زوم اپتیکال دو برابر را بدون کاهش کیفیت عکس‌ها و گرفتن عکس‌های پرتره را به سنسور دوم دوربین آی‌فون 7 پلاس، محول کرده است.
اما چیزی که در OnePlus 5 می توان منتظرش باشیم بکارگیری این گوشی از دوربین اصلی 23 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی دقیقا مشابه آن چیزی است که در OnePlus 3T شاهد بودیم، می باشد. خوشبختانه کمپانی وان‌پلاس، فقط به بازی با اعداد و افزایش رزولوشن دوربین اکتفا کرده و همواره در تلاش است تا کاربران بتوانند عکس‌های خیره‌کننده‌‌ای را با اسمارت‌فونهای این شرکت ثبت کنند. به همین دلیل انتظار داریم در دوربین این گوشی علاوه بر امکانات تازه، مشکلات جزئی موجود در دوربین   OnePlus 3T نیز برطرف شده باشد.

قیمت و زمان عرضه
طبق اطلاعات فاش شده زمان معرفی این دستگاه بسیار نزدیک است و قرار است در ماه مه یا اویل ماه ژوئن رونمایی شود.
قیمت این اسمارت‌فون نیز مسلما از تعداد بسیار زیادی از پرچمدارانی که تاکنون معرفی شده‌اند بسیار کمتر خواهد بود. این شرکت همیشه سعی کرده تا با قرار دادن قیمت‌هایی رقابتی بر روی محصولات خود کاربران بسیاری را به خرید آنها ترغیب کند. بنابراین به نظر می‌رسد که جدیدترین نسل از پرچمدارن این سازنده با قیمتی زیر 500 دلار در بازار عرضه شود.

 

امتیاز و دیدگاه کاربران

۰

از

۵

0 نفر امتیاز داده‌اند

دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید

نظری برای این مطلب ارسال نشده است

راهنمای خرید

راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۹/۲۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۱
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۷
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۲۲

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مجله آترا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.