مقایسه گوشی سامسونگ A16 4G و ردمی 13C کمک می کند تا کاربران بتوانند از بین دو برند محبوب یک میان رده با قیمت مناسب را انتخاب نمایند. سامسونگ و شیائومی در چند سال اخیر رقابت سختی برای در دست گرفتن بازار گوشی های میان رده داشته اند. هر دو برند تلاش می کنند که گوشی های میان رده خود را با طراحی جذاب و مشخصات فنی قابل قبول در اختیار کاربران بگذارند. علاوه بر این از نظر قیمت نیز میان رده های این دو برند برای کاربران جذاب هستند.
شیائومی بیشتر تلاش می کند که برخی از فاکتورهای گوشی های خود را برجسته کند. به عنوان مثال بر روی برخی از گوشی های میان رده شیائومی می توان باتری های شگفت انگیز مشاهده نمود. علاوه بر این با بررسی گوشی های میان رده و اقتصادی این برند متوجه می شویم که گاهی اوقات یک سنسور شگفت انگیز بر روی آن ها قرار می گیرد. سامسونگ نیز از نظر کیفیت ساخت و صفحه نمایش، گوشی های خود را تضمین می کند. با ما همراه باشید تا به مقایسه گوشی سامسونگ A16 4G و Redmi 13C از شیائومی بپردازیم.
مقایسه طراحی و ساخت Redmi 13C و A16 4G
برای مقایسه گوشی سامسونگ A16 4G و ردمی 13C در گام نخست به سراغ شکل طراحی و کیفیت ساخت آن ها می رویم. بخش زیادی از میان رده های موجود در بازار با پنل پلاستیکی عرضه می شوند. با همان نگاه اول به شکل ساخت دو گوشی می توان متوجه میان رده بودن آن ها شد.
شیائومی سعی کرده یک تغییرات جزئی را بر روی این گوشی خود اعمال نماید. در طرف دیگر سامسونگ با همان زبان طراحی همیشگی گوشی خود را در بازار عرضه می کند. این میان رده از سامسونگ کاملا پلاستیکی بوده که نشان می دهد کره ای ها تلاش کرده اند هم وزن دستگاه را کاهش دهند و هم برای پایین آوردن قیمت گوشی نهایت تلاش خود را کنند. با وجود وزن نسبتا بالای این گوشی میان رده از سامسونگ، ابعاد آن به شکلی هستند که می توان آن را از جمله گوشی های خوش دست نام برد. یک گوشی با ضخامت کمتر نسبت به رقیب خود که برای کاربران می تواند جذاب باشد.
با نگاه به قاب پشتی این گوشی می توانیم همان زبان طراحی یکنواخت و همیشگی سامسونگ را مشاهده نماییم. ۳ سنسور دوربین بدون هیچگونه جزیره مستطیلی یا دایره ای شکل به صورت عمودی بر روی قاب پشتی دستگاه مشاهده می شوند. این طراحی ساده را سامسونگ برای تعداد زیادی از گوشی های خود در نظر گرفته است. هر چند که بسیاری از کاربران رضایت کافی از این مدل طراحی گوشی دارند. سامسونگ اطراف صفحه نمایش این گوشی را حاشیه های زیادی قرار داده است. متاسفانه این گوشی دارای نسبت نمایشگر به بدنه ۸۶ درصدی بوده که ممکن است مقداری کاربران را دلسرد کند.
در طرف دیگر میان رده شیائومی را مشاهده می کنیم که طراحی متفاوتی نسبت به محصول ارائه شده توسط سامسونگ دارد. چینی ها تلاش می کنند که از نظر نوع طراحی گوشی های خود را کاملا متفاوت در اختیار کاربران بگذارند. هرچند که این گوشی نیز دارای بدنه پلاستیکی بوده ولی برخی قابلیت های آن از نظر کیفیت ساخت ممکن است برای کاربران جذاب باشند.
میان رده شیائومی دارای جزیره دوربین براق تر نسبت به سایر بخش های این گوشی است. شکل طراحی و ساخت این گوشی به گونه ای بوده که با نگاه اول به آن احساس می کنید که یک گوشی از سری نوت ردمی در اختیار دارید. هیچگونه شباهتی بین این گوشی با نسل قبلی محصولات شیائومی وجود ندارد. این گوشی به عنوان یک میان رده اقتصادی دارای کیفیت ساخت بدنه قابل قبول است. اگر از جمله کاربرانی به شمار می روید که حساسیت زیادی نسبت به باقی ماندن جای لک و اثر انگشت بر روی گوشی خود دارید، توصیه می کنیم هنگام خرید خرید این گوشی بلافاصله یک قاب شیک و محکم برای آن بخرید.
دو دایره جداگانه را بر روی قاب پشتی این گوشی می توان مشاهده نمود که سنسورهای دوربین درون آن قرار دارند. دوربین اصلی و دوربین ماکرو در یک دایره و یک لنز کمکی در دایره دیگر قرار گرفته اند. در کنار این سنسورها می توان فلش LED را مشاهده نمود. به نظر می رسد که از نظر طراحی سنسورهای دوربین گوشی Redmi 13C می تواند چیدمان جالب تری برای کاربران داشته باشد.
مقاله پیشنهادی:مقایسه A۳۵ با شیائومی ردمی نوت ۱۳ پرو ، دوخوش قیمت محبوب
این گوشی از شیائومی دارای وزن ۱۹۲ گرمی است. به همین علت می توان گفت که از جمله میان رده های سبک وزن قرار می گیرد. با توجه به ارگونومی مناسب دستگاه، به هیچ عنوان در استفاده طولانی مدت احساس خستگی نخواهید داشت. نقطه ضعف بارز این گوشی نیز حاشیه های زیاد اطراف نمایشگر به شمار می روند. این میان رده دارای نسبت نمایشگر به بدنه ۸۳.۷ درصد بوده که از این نظر رقابت را به رقیب خود یعنی A16 4G واگذار می کند.
با یک جمع بندی از مقایسه گوشی Galaxy A16 4G و Redmi 13C از نظر کیفیت ساخت متوجه می شویم که هر دو تقریبا در یک رده هستند. از نظر شکل ظاهری، ما میان رده شیائومی را انتخابی جذاب تر برای کاربران می دانیم.
مقایسه صفحه نمایش Galaxy A16 4G و Redmi 13C
مقایسه گوشی A16 4G از سامسونگ و Redmi 13C از شیائومی از نظر کیفیت صفحه نمایش نشان می دهد که هر کدام از آن ها می توانند در برخی فاکتورها عملکردی مناسب داشته باشند. سامسونگ میان رده خود را با صفحه نمایش ۶.۷ اینچی در بازار عرضه می کند. خبر خوش برای کاربران این بوده که سامسونگ برای این گوشی میان رده به سراغ پنل سوپر امولد رفته است. یک صفحه نمایش ۹۰ هرتزی که با رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی می تواند عملکردی قابل قبول به اجرا بگذارد. ۹۰ هرتزی بودن صفحه نمایش گوشی می دهد که در حین انجام بازی ها و جابجایی بین منوها هیچگونه کندی و لگ را از دستگاه دریافت نخواهید کرد. تراکم پیکسلی صفحه نمایش این گوشی ۳۸۵ پیکسل در اینچ است.
در طرف دیگر گوشی شیائومی قرار گرفته که صفحه نمایشی نسبتا بزرگتر نسبت به رقیب خود دارد. چینی ها بر روی این گوشیه که نمایشگر ۶.۷۴ اینچی را قرار داده اند. این نمایشگر از نوع IPS LCD بوده و از این نظر نسبت به رقیب خود قافیه را خواهد باخت. در عین حال صفحه نمایش این گوشی نیز ۹۰ هرتزی است. رزولوشن صفحه نمایش گوشی ردمی 13C نیز ۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل بوده که باز هم سامسونگ در این بخش پیروز می شود. علیرغم ابعاد بزرگ صفحه نمایش این گوشی، تراکم پیکسلی آن تنها ۲۶۰ پیکسل در اینچ است.
از نظر حداکثر روشنایی نیز این میان رده سامسونگ بوده که می تواند پیروز رقابت باشد. با جمع بندی از مقایسه صفحه نمایش این دو گوشی متوجه می شویم که سامسونگ مانند همیشه گل کاشته و در این بخش عملکردی عالی را از خود برجای می گذارد.
مقایسه سخت افزار و پردازنده Galaxy A16 4G و Redmi 13
مقایسه گوشی سامسونگ A16 4G و ردمی 13C از نظر توان پردازشی نیز نشان می دهد که باز هم کره ای ها می توانند چینی ها را شکست دهند. سامسونگ گوشی خود را با پردازنده مدیاتک هلیو G99 به بازار عرضه کرده است. یک پردازنده ۶ نانومتری که دارای ۸ هسته بوده و توان کافی برای پردازش بازی های روز را در حالت گرافیکی LOW دارد. علاوه بر این پردازنده گرافیکی که سامسونگ برای این گوشی انتخاب کرده نیز به شکلی است که فرآيند پردازش داده های گرافیکی را می تواند به خوبی انجام دهد.
در سمت دیگر میان رده شیائومی قرار گرفته که مانند رقیب خود از یک پردازنده مدیاتک بهره می برد. تفاوت اینجاست که بر روی این گوشی یک تراشه ضعیف تر را مشاهده می کنیم. شیائومی به سراغ هلیو G85 رفته است. این پردازنده ۱۲ نانومتری بوده و با هسته های ضعیف تر نسبت به تراشه گوشی A16 4G، فرآيند پردازش را انجام می دهند. پردازنده گرافیکی قرار گرفته شده بر روی این گوشی نیز نسبت به پردازنده رقیب عملکردی ضعیف تر دارد.
خبر خوش برای کاربران این بوده که می توانند هر دو گوشی را با کانفیگ های مختلف خریداری کنند. امکان خرید هر دو گوشی را از بین نسخه های ۴ گیگابایتی، ۶ گیگابایتی و ۸ گیگابایتی خواهید داشت. علاوه بر این از نظر حافظه داخلی نیز هم شیائومی و هم سامسونگ گوشی های خود را در نسخههای ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه می کنند.
نقطه قوت شیائومی این بوده که کاربران می توانند بدون خارج کردن سیم کارت دوم، یک کارت حافظه بر روی دستگاه خود قرار دهند. این در حالیست که اگر قصد افزودن کارت حافظه به گوشی Galaxy A16 4G را دارید باید سیم کارت دوم را از روی آن بردارید.
یک جمع بندی از مقایسه پردازنده و سخت افزار گوشی A16 4G و ردمی 13C نشان می دهد که باز هم کره ای ها می توانند پیروز رقابت باشند.
مقاله پیشنهادی:مقایسه گوشی شیائومی Redmi Note ۱۳ pro و Redmi Note ۱۴ pro
مقایسه نرم افزار و رابط کاربری
سامسونگ گوشی خود را در سال ۲۰۲۴ بر پایه اندروید ۱۴ روانه بازار کرد. این گوشی را می توان با رابط کاربری One UI 6.1 مورد استفاده قرار داد. خبر عالی برای علاقه مندان به میان رده های سامسونگ این بوده که امکان دریافت بروزرسانی برای این گوشی را تا ۶ نسخه اندروید دارند. عجیب است که یک میان رده با این میزان پشتیبانی نرم افزاری روانه بازار می شود.
در طرف دیگر گوشی ردمی 13C قرار گرفته که به صورت پیش فرض دارای سیستم عامل اندروید ۱۳ است. این گوشی هنگامی که روشن می شود رابط کاربری MIUI 14 را دارد .با این حال کاربران می توانند رابط کاربری آن را ارتقا داده و به HyperOs برسانند. بدون شک این رابط کاربری برای کاربران بسیار جذاب است. نقطه ضعف این گوشی از نظر نرم افزار و سیستم عامل دریافت تنها ۲ بروزرسانی برای اندروید خواهد بود.
در این بخش به هیچ عنوان نمی توانیم عملکرد دو گوشی را مقایسه کنیم. چرا که سامسونگ به راحتی می تواند هر حریفی را به مبارزه بطلبد.
مقایسه دوربین سامسونگ A16 4G و Redmi 13C
بدون شک مقایسه دوربین گوشی های میان رده برای کاربران جذابیت بالایی دارد. سامسونگ روند خود را حفظ کرده و مجددا پیکربندی سه گانه را برای یک گوشی اقتصادی ترجیح داده به کار گیرد. بر روی قاب پشتی این گوشی یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مشاهده می کنیم. این دوربین هنگامی که نور محیط مناسب باشد تصاویری با کیفیت قابل قبول ثبت می کند. با این حال عکاسی در شب و هنگامی که قصد عکاسی با حالت پرتره را دارید، عملکرد این گوشی در حد میان رده های معمولی خواهد بود. در موقعیت های مختلف می توانید تصاویری راضی کننده با دوربین اصلی این گوشی ثبت کنید.
در کنار دوربین اصلی یک سنسور اولتراواید ۵ مگاپیکسلی قرار گرفته است. هرچند وجود این سنسور نسبت به گوشی Redmi 13C یک مزیت به شمار می آید ولی نمی توان انتظار چندانی از آن داشت سومین سنسور این گوشی نیز یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی بوده که برای عکاسی در فاصله نزدیک می تواند عملکردی کاملا معمولی از خود به اجرا بگذارد.
به سراغ گوشی Redmi 13C می رویم. جایی که شیائومی نیز سنسورهای سه گانه را برای این دوربین انتخاب کرده است. به مانند رقیب یعنی گوشی Galaxy A16 4G بر روی این میان رده نیز دوربین ۵۰ مگاپیکسلی مشاهده می شود. این دوربین نیز تنها در طول روز تصاویر با کیفیت را می تواند ثبت کند. با توجه به پردازنده بهتر گوشی A16 4G، از این منظر نیز می توان گفت که میان رده چینی ها رقابت را خواهد باخت.
در کنار دوربین اصلی می توانیم یک دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو را مشاهده کنیم. این دوربین نیز کاملا معمولی بوده و نباید انتظار چندانی از آن برای ثبت تصاویر با کیفیت داشته باشید. سومین سنسور نیز یک دوربین تشخیص عمق ۰.۰۸ مگاپیکسلی است.
با بررسی عملکرد مجموع ۳ سنسور دوربین این گوشی ها متوجه می شویم که سامسونگ می تواند برای کاربران انتخابی جذاب تر باشد. فراموش نکنید که قیمت بالاتر میان رده سامسونگ این مهم را می طلبد که کره ای ها امکانات جذاب تری را بر روی گوشی خود قرار دهند.
دوربین سلفی گوشی A16 4G سامسونگ ۱۳ مگاپیکسلی است. این دوربین می تواند در حد میان رده های گران قیمت تر عمل کند.
در طرف دیگر شیائومی گوشی خود را با دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی در بازار عرضه کرده است تنها در نور روز با دوربین سلفی این گوشی می توانید تصاویر مطلوب را به ثبت برسانید.
عدم فیلمبرداری با رزولوشن 4K را می توان یک نقطه ضعف بارز برای هر دو گوشی عنوان کرد. شاید سامسونگ می توانست به این قابلیت را بر گوشی خود به کار گیرد. در عین حال باز هم این سامسونگ است که در مقایسه عملکرد دوربین گوشی با محصول رقیب می تواند رقابت را با پیروزی پشت سر بگذارد.
مقایسه باتری و شارژدهی Galaxy A16 4G و Redmi 13C
هم شیائومی و هم سامسونگ سنت همیشگی را حفظ کرده و ۲ میان رده خود را با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در اختیار کاربران قرار می دهند. هر چند شیائومی در این زمینه گاهی اوقات عملکردی شگفت انگیز داشته و باتری های با ظرفیت بالاتر را بر روی گوشی های میان رده خود نصب می کند. با استفاده از شارژر ۲۵ وات می توانید باتری گوشی سامسونگ را شارژ کنید. این در حالیست که گوشی Redmi 13C تنها با پشتیبانی از شارژر ۱۸ وات روانه بازار می شود. خبر بد برای کاربران این بوده که درون جعبه گوشی A16 4G آداپتور شارژ قرار نگرفته است. به همین علت باید برای خرید آداپتور، هزینه های جداگانه پرداخت کنند. این کار سبب می شود که قیمت نهایی گوشی به مراتب بالاتر رود.
با توجه به اینکه درون جعبه میان رده شیائومی آداپتور شارژ وجود دارد، می توانیم در این بخش به چینی ها نمره قبولی بدهیم. سرعت شارژ این گوشی بسیار پایین بوده و ممکن است کاربران را آزار دهد. در این بخش به عملکرد هر دو برند نمره یکسان خواهیم داد.
مقایسه اسپیکر و کیفیت صدا
هم سامسونگ و هم شیائومی میان رده های خود را با اسپیکر مونو در اختیار کاربران می گذارند. خبر خوش برای علاقه مندان به میان رده چینی ها بهره مندی از جک ۳.۵ میلیمتری صدا است. با توجه به کیفیت پایینی که اسپیکرهای هر دو گوشی دارند، ممکن است بسیاری از کاربران ترجیح دهند به سراغ نصب هندزفری سیمی بروند. این در حالیست که بر روی گوشی A16 4G خبری از جک ۳.۵ میلیمتری صدا وجود ندارد. هنگام بالا بردن صدای هر دو گوشی متوجه می شوید مقداری کیفیت افت می کند.
گوشی سامسونگ A16 4G بخریم یا Redmi 13C؟
مقایسه گوشی ردمی 13C و سامسونگ A16 4G نشان داده که شیائومی به دنبال آن بوده تا یک میان رده با قیمت مناسب و مشخصات فنی معمولی در اختیار کاربران بگذارد. در سمت دیگر کره ای ها تلاش کرده اند که این گوشی را تا حدی شبیه به میان رده های گران قیمت در اختیار کاربران قرار دهند. بدون تردید از جنبه های مختلف این Galaxy A16 4G از سامسونگ بوده که به راحتی رقیب خود را پشت سر می گذارد. در عین حال با مقایسه قیمت گوشی سامسونگ A16 4G و قیمت گوشی Redmi 13C متوجه می شویم که بهتر بودن میان رده کره ای ها بی دلیل نیست.
اگر قیمت گوشی برای شما در این رده اهمیتی ندارد، توصیه ما به شما خرید گوشی Galaxy A16 4G است. در عین حال اگر محدودیت مالی دارید خرید Redmi 13C از شیائومی نیز می تواند مناسب باشد. ما در فروشگاه اینترنتی آترامارت قیمت گوشی Galaxy A16 4G و Redmi 13C را به روز کرده ایم. برای خرید این میان رده ها از شیائومی و سامسونگ می توانید محصولات موجود در فروشگاه مار را بررسی کنید.
امتیاز و دیدگاه کاربران
۰
از
۵0 نفر امتیاز دادهاند
قدرت
3.5
دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید
مرتب سازی دیدگاه ها براساس:
جدیدترین دیدگاه ها
مفید ترین دیدگاه ها
دیدگاه خریداران
آیا این دیدگاه برایتان مفید بود؟
5
5