پربازدیدترین مطالب

علم و تکنولوژی

عینک هوشمند اینتل؛ نگاه کاربردی و مفید

پنج شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۰۰

عینک هوشمند اینتل؛ نگاه کاربردی و مفید

یکی از فانتزی ‌ترین و رؤیایی‌ترین محصولات هوشمند، عینک‌های هوشمند هستند. شرکت‌های زیادی تا کنون تلاش کرده‌اند تا این رؤیا را به حقیقت بدل کنند؛ اما به‌هر‌حال هر کدام به نوعی شکست خورده‌اند.

همه‌ی ما شاهد تلاش‌های فراوان شرکت‌های مختلف در راستای تولید عینک‌های هوشمند بودیم. حتی عینک‌هوشمند گوگل هم که پس از تلاش‌های بسیار شرکت گوگل ساخته شده بود، شانس ورود واقعی بازار را هرگز به دست نیاورد. اسنپ‌چت نیز برای ارائه این عینک برای اشتراک گذاری ویدئو‌های کوتاه، ضرر 40 میلیون دلاری متحمل شد. اما با تمام این تفاسیر شرکت اینتل ناامید نشد و دست از تلاش بر‌نداشت.

عینک شرکت اینتل با نام وونت (Vaunt) برای نخستین بار در سایت Verge مورد بازدید قرار گرفت. طبق مشاهدات، این محصول جدید اینتل در قالب عینک هوشمند بسیار به عینک‌های عادی شبیه است، تا جایی که گفته می‌شود تشخیص آنها کار آسانی نیست.

این عینک به یک پردازنده، پروژکتور لیزر، بلوتوث و حسگرهای حرکتی مجهز شده است. در حقیقت اینتل قصد دارد عینکی ساده با وزن حدود 50 گرم یعنی هم وزن عینک اسنپ‌چت و بدون قرار دادن مجموعه امکانات و ابزار‌های مختلف و اضافی ارائه کند. همچنین این عینک امکان نصب عدسی‌های طبی و غیر‌طبی را دارا می‌باشد.

اما در مورد پروژکتور لیزری این عینک باید گفت این پروژکتور تنها می‌تواند تصویر تک‌رنگ قرمزی با رزولوشن ۴۰۰‍‍‍‍‍‍‍×۱۵۰ پیکسل نمایش دهد از این رو توان مصرفی اندکی دارد. این پروژکتور تصویر تک رنگ را مستقیما روی شبکه چشم ایجاد می‌کند؛ به همین خاطر کاربر همیشه تصاویر را در حالت فوکوس می‌بیند.

این عینک قابلیت‌های جالبی دارد، مثلا می‌تواند اعلان‌های تلفن همراهتان را برایتان نمایش دهد و یا حتی تولد دوستانتان را یادآوری کند. همچنین هنگامی که در آشپزخانه هستید می توانید دستور پخت غذا را از روی آن بخوانید.

این سری از عینک‌های اینتل مجهز به سنسور حرکت است و شما می‌توانید آن را از طریق حرکات نامحسوس مثلا اشاره به سر کنترل کنید. اما به احتمال زیاد نسخه‌های بعدی این محصول مجهز به میکروفون خواهند بود تا کاربران ساده‌تر با دستیار‌های هوشمند مثل سیری و الکسا کار کنند.

اینتل آن‌گونه که به نظر می‌رسد هدفش ایفای نقش در تأمین کردن (OEM) این عینک‌ برای سایر شرکت‌ها می‌باشد. یعنی شاید قصد عرضه مستقیم آن را نداشته باشد. طبق پیشبینی‌ها ممکن است اینتل برنامه‌های نمونه و SDK را ارائه کند تا شرکت‌های دیگر راه توسعه‌ی این محصول را در پیش بگیرند. البته مشخص نیست که این محصول چه زمان و چگونه ارائه می‌شود؛ اما همه‌ی این پیشبینی‌ها در حد حدس و گمان است.

این عینک هنوز در مرحله توسعه قرار دارد. اما واضح است که برای اولین بار با یک عینک هوشمندی معقول و مفید رو به رو هستیم.

امتیاز و دیدگاه کاربران

۰

از

۵

0 نفر امتیاز داده‌اند

دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید

نظری برای این مطلب ارسال نشده است

راهنمای خرید

راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۹/۲۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۱
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۷
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۲۲

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مجله آترا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.