پربازدیدترین مطالب

علم و تکنولوژی

تفاوت سیستم های گیمینگ و سیستم های رندرینگ

یکشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۰۸

تفاوت سیستم های گیمینگ و سیستم های رندرینگ

تفاوت سیستم های گیمینگ و سیستم های رندرینگ 

اگر از کاربران و گیمرهای حرفه‌ای هستید، بدون تردید درک درستی از سیستم های گیمینگ خواهید داشت. با این حال بررسی تفاوت کامپیوترهای خانگی معمولی و پی سی های گیمینگ نشان می‌دهد که تفاوت عمده ای بین این سیستم عامل مشاهده خواهیم کرد. همه می‌دانیم که هنگام انتخاب سیستم گیمینگ باید تمرکز خود را بر روی فرکانس بالا در cpu و قدرت پردازنده گرافیکی بالا بگذاریم. با این حال باید بدانید که تفاوت میان پیسی های گیمینگ و پی سی های قدرتمند رندرینگ در چیست. چرا برای سیستم های گیمینگ خرید برخی از پردازنده ها نمی تواند عاقلانه باشد؟ بهترین کارت گرافیک برای رندرینگ و سیستم گیمینگ کدام است؟ با ما همراه باشید تا تعریفی کامل از سیستم های گیمینگ و رندرینگ برای شما بیان کنیم.

پی سی گیمینگ چیست؟

همانگونه که می دانید پیشرفت در زمینه تولید سخت افزارهای کاربردی و قدرتمند موجب شده که امروزه برای استفاده از سیستم ها به منظور انجام بازی بتوانید روی به خرید سخت افزارهای مناسب بیاورید. سیستم های گیمینگ در واقع تمرکز خود را بر روی سی پی وی و کارت گرافیک با قدرت بالا خواهند گذاشت. این نوع پی سی ها گونه‌ ای انتخاب می‌شوند که کلاک اسپید بالایی باید در قطعات موجود مشاهده کنید. این شرایط موجب می‌شود که تأثیر ایده‌آلی برروی فریم را مشاهده نمایید.

بالاتر بردن فرکانس یا کلاک اسپید در فرآیند اورکلاک می‌تواند به افزایش تعداد فریم در هر ثانیه کمک کند.  از طرفی دیگر نوع انتخاب سیستم های گیمینگ به شکلی است که مخاطب می‌تواند از طراحی های خاص و نورپردازی های بی نظیر استفاده کرده و بر خلاف سیستم های معمولی، سیستم های زیبا و منحصر به فرد را در سیستم های گیم می توانید در اختیار داشته باشید.

پی سی رندرینگ چیست؟

مهندسین و افرادی که با نرم افزارهای طراحی و سایر نرم افزارهای قدرتمند کار می کنند، در دفتر کار خود برای اجرای این نرم افزارهای سنگین و رندر گرفتن در نرم افزارهایی برای ساخت انیمیشن، نیاز به یک سیستم فوق العاده قدرتمند خواهند داشت. این سیستم ها باید به گونه ای انتخاب شوند که ساعت ها بتوان از آن ها کار کشید و در پایان به راحتی بتوانید از آن ها رندرهای سنگین دریافت نمایید.

یک کیس رندرینگ به گونه ‌ای طراحی و انتخاب می ‌شود که بتواند به صورت همزمان حجم زیادی از فرمان ها را اجرا کند. علاوه بر این، قطعات و سخت افزارهای استفاده شده در این سیستم ها باید به شکلی باشند که طول عمر بالایی داشته و پس از مصرف بالا، کماکان قابلیت خود را حفظ کنند. برای انتخاب یک کیس رندرینگ باید مهمترین نکته ای که در نظر می گیرید یک رم قدرتمند باشد. علاوه بر این تعداد هسته های پردازنده برای سیستم رندرینگ بر فرکانس هر هسته اولویت بیشتری خواهد داشت.

تفاوت میان سیستم رندرینگ و گیمینگ

با توجه به اینکه هر سیستم از سخت افزارها و قطعات مختلفی تشکیل شده است، برای انتخاب سیستم مورد نظر خود باید تفاوت های این دو را ابتدا بتوانید به دست آورید.

‏cpu یا پردازنده

همانگونه که عنوان شد، پردازنده های قوی در سیستم های رندرینگ کمک می ‌کنند تا چندین فرمان را بتوانید در لحظه اجرا کنید. نوع بستن pc های رندرینگ به شکلی است که نیاز به تعداد هسته های بیشتری در پردازنده وجود دارد. در طرف مقابل برای یک سیستم گیمینگ انتخاب پردازنده ‌های i3 و i4 می تواند پاسخگوی نیازهای کاربران باشد. امروزه در کیس های رندرینگ از پردازنده های اینتل و amd با قدرت بالا و بهره برده می شود.

کارت گرافیک

با وجود اینکه برای انتخاب کارت گرافیک جهت نصب در سیستم های رندرینگ و گیمینگ می ‌توان از چند مدل به صورت مشترک استفاده کرد، ولی کارت ‌های گرافیک مورد استفاده در سیستم رندرینگ ممکن است با تفاوت‌های خاص همراه باشند. شرکت انویدیا برخی از کارت های گرافیک خود را تنها مختص به کارهای رندرینگ در نظر گرفته است.

از مهم ترین تفاوت های بین کارت گرافیک سیستم رندرینگ و گیمینگ می توان به فرکانس و حجم حافظه آن ها اشاره کرد. با وجود اینکه در کارت گرافیک های به کار رفته در سیستم های گیمینگ بر روی کلاک اسپید تمرکز بالایی صورت می گیرد ولی در سیستم های رندرینگ علاوه بر کارت گرافیک قدرتمند، نیاز به یک کارت گرافیک با حجم بالای رم خواهید داشت.

رم

کیس هایی که برای گیمینگ انتخاب می کنید نیاز به استفاده از رم های با قدرت و حجم بالا نخواهند داشت. با این حال معمولاً گیمرها سعی می کنند در انتخاب سیستم خود اغراق را به خرج داده و یک رم با حجم بالا به کار برند. در طرف مقابل این قضیه کاملاً فرق می ‌کند. کیس های رندرینگ نیاز به یک رم با میزان ۳۲ گیگابایت ظرفیت خواهند داشت. این پایان کار نخواهد بود و کیس های رندرینگ با قدرت بسیار بالاتر و با یک رم با ظرفیت ۶۴ گیگابایت می توانند بسته شوند. در سیستم های رده بالا و برای انجام کارهای فوق سنگین نیز تا ۲۵۶ گیگابایت رم استفاده می شود.

حافظه

یکی دیگر از مهم ترین تفاوت های سیستم گیمینگ و رندرینگ مربوط به حافظه داخلی آن ها خواهد بود. با توجه به اینکه برای انجام کارهای گرافیکی سنگین نیاز به حافظه ای با سرعت و قدرت بالا وجود دارد، در سیستم های رندرینگ علاوه بر حافظه اس اس دی باید از چندین ترابایت هارد نیز استفاده شود. در طرف مقابل برای بستن کیس های گیمینگ، تنها یک حافظه اس اس دی با حجم ۲ ترابایت می تواند پاسخگوی نیازهای شما باشد.

مادربرد

با توجه به اینکه در طراحی و ساخت مادربردها تفاوت های زیادی به کار گرفته می ‌شود، برای خرید مادربرد رندرینگ باید گزینه ای انتخاب کنید که از تعداد اسلات رم بالاتری برخوردار باشد. سیستم های رندرینگ با توجه به قدرت بسیار بالایی که می ‌طلبند، نیاز به نصب چندین رم خواهند داشت. در طرف مقابل مادربردهایی که برای گیمینگ انتخاب می‌ شوند نیز باید با قدرت بالا مورد استفاده قرار گیرند.

سخن پایانی

بدون تردید بسیاری از کاربران به هنگام خرید سیستم های مد نظر خود، موارد مختلف را در نظر گرفته تا متناسب با نیاز خود بتوانند یک کیس قدرتمند خریداری کنند. توجه داشته باشید نوع بستن سیستم های رندرینگ تفاوت زیادی با سیستم های گیمینگ خواهد داشت. با این وجود اگر یک سیستم برای رندرینگ خریداری کرده اید به راحتی می توانید از قابلیت های آن برای انجام بازی های سنگین نیز بهره ببرید.

امتیاز و دیدگاه کاربران

۰

از

۵

0 نفر امتیاز داده‌اند

دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید

نظری برای این مطلب ارسال نشده است

راهنمای خرید

راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۷
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۲/۰۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۱
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۹/۲۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مجله آترا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.