نقد و بررسی گوشی پوکو ایکس 3
پوکو X3، جدیدترین میان رده پوکو دارای نمایشگر 120 هرتزی، دوربین 64 مگاپیکسلی، اسپیکرهای استریو و تراشه ای توانمند می باشد. طبق گفته شرکت سازنده آن، پوکو ایکس 3 دقیقا همان گوشی هوشمندی است که مورد نیاز عموم مردم می باشد. با توجه به قیمت 5 تا 6 میلیون تومانی که این گوشی دارد، محبوبیت آن را در بازار ایران چند برابر کرده است. اگر شما جز افرادی هستید که قصد خرید این مدل گوشی را دارید یا می خواهید با ویژگی های این گوشی آشنا شوید، این مطلب برای شماست. در ادامه سوالات زیر را پاسخ می دهیم و ویژگی های این گوشی را بررسی می کنیم.
آیا پوکوX3 می تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد؟
آیا با خرید گوشی پوکوX3 تمامی انتظارات ما از گوشی برآورده می شود؟
آیا نسبت به قیمتی که دارد، ارزش خرید دارد؟
بررسی کلی گوشی Poco X3
گوشی شیائومی Poco X3 در اواخر سال 2020 ساخته و به بازار عرضه گردید. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X3 دارای امکاناتی چون NFC، دو سیم کارتی، ظرفیت 128 گیگابایت است و از جمله محصولات برند شیائومی شناخته می شود. این محصول دارای ساختار متوازن و خوش ساخت بدون پشتیبانی از تکنولوژی G 5 در تاریخ 07 سپتامبر 2020 به بازار عرضه گردید.
در ساخت این گوشی از فریم آلومینیومی استفاده شده است که قاب جلو شیشه ای جلوه ویژه ای به این مدل بخشیده است. اندازه صفحه نمایش گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X3 ، 6.67 می باشد. صفحه نمایش این گوشی کاملا تمام صفحه بوده و در بالا وسط اثری از بریدگی یا حفره دوربین سلفی قابل مشاهده می باشد.
دوربین سلفی این محصول حسگر 20 مگاپیکسلی دارد. فناوری Corning Gorilla Glass 5 در برابر خط وخش و صدمات احتمالی صفحه نمایش گوشی موبایل Poco X3 را محافظت می کند. از ویژگی های دیگر Poco X3 می توان به حسگر اثر انگشت در زیر صفحه نمایش اشاره کرد که نشان از میان رده بودن محصول دارد.
قسمت پشتی این گوشی مجهز به چهار دوربین است که سنسور اصلی آن 64 مگاپیکسلی می باشد. ثبت و ضبط کردن ویدئوی 4 k از ویژگی های این دوربین ها است. دوربین سلفی این محصول دارای سنسوری 20 مگاپیکسلی می باشد. این گوشی آپشن هایی مانند بلوتوث نسخه 5.1، نسخه 10 سیستم عامل اندروید و باتری 5160 میلی آمپر ساعتی را نیز دارد.
مشخصات فنی و ویژگی های Poco X3
طراحی
قسمت پشتی بدنه گوشی تمام پلاستیکی و مات می باشد. جنس بخش وسط آن در قسمت پشت پلاستیکی براق بوده که باعث می شود نام برند گوشی به وضوح دیده شود.
این گوشی به دلیل دارا بودن استاندارد IP53 در برابر گرد و غبار و قطرات آب به خوبی مقاوم است. درست است که این مدل ظاهری متفاوت دارد، اما چون از وزن بالا و ضخامت زیادی برخوردار است باعث می شود نگهداشتن طولانی مدت آن در دست دشوار باشد. برای افرادی که زیاد و برای مدت طولانی از گوشی موبایل استفاده می کنند، این مدل یک مقدار مشکل ساز شده و کار آن ها را سخت می کند.
صفحه نمایش
در گوشی Poco X3 از صفحه نمایشی 67/6 اینچی از نوع IPS استفاده شده است. روی این صفحه نمایش تنها دوربین سلفی به صورت حرفه ای قابل مشاهده است. صفحه نمایش این گوشی با یک لایه گوریلا گلس 5 پوشیده شده که آن را در برابر ضربات محفوظ نگه می دارد، اما باید توجه داشته باشید که با این محافظ، گوشی از هر ضربه ای مصون نمی ماند. وجود گوریلا گلس 5 روی این گوشی از جذابیت خاصی برخوردار است و جز ویژگی های قابل توجه این محصول از پوکو شناخته می شود.
صفحه نمایش poco x3 وضوح تصویر 1080 در 2400 پیکسل را برای کاربران ارائه می دهد. این صفحه نمایش دارای استانداردهایی مانند HDR 10 است. این ویژگی باعث می شود که کاربران ویدئوهای یوتیوب و دیگر سرویس های پخش ویدئو را با جذابیت بیشتری تماشا کنند. صفحه نمایش گوشی پوکو از نرخ نوسازی بالایی بهره می برد که نرخ نوسازی این صفحه نمایش 120 هرتز بر ثانیه می باشد. توجه داشته باشید که نرخ نوسازی به صورت دینامیک در حال تغییر است و رنج این تغییرات بین 60 هرتز و 120 هرتز قرار دارد.
نرخ نمونه برداری اثر انگشت با سرعت 240 هرتز از دیگر مشخصه های صفحه نمایش به کار رفته در پوکو X3 است. این ویژگی سرعت واکنش صفحه نمایش به لمس کاربران را در پی دارد. اهمیت این موضوع را زمانی حس می کنید که در حال بازی کردن به ویژه در هنگام بازی سریع هستید.
دوربین ماکرو
این مدل دارای یک دوربین دو مگاپیکسلی است که قابلیت ثبت تصاویر ماکرو خوبی را دارد. تصاویر ماکرو به گونه ای هستند که نویز در آن ها وجود دارد ولی ثبت رنگ و جزئیات سوژه نیز به خوبی انجام می شود. دوربین ماکرو این مدل گوشی می تواند شما را در گرفتن تصاویر ماکرو فوق العاده و عالی کمک کند.
حسگر اثر انگشت و قفل تشخیص چهره
جای حسگر اثر انگشت پوکو X3 در کنار گوشی بر روی سمت راست فریم واقع شده است. این حسگر با دکمه پاور ادغام شده است. یکی دیگر از راه هایی که برای باز کردن قفل گوشی خود می توانید استفاده کنید، تشخیص چهره است که آنالیز صورت شما توسط گوشی به سرعت انجام می شود. برخلاف طولانی بودن زمان مورد نیاز برای تعریف اثر انگشت فرآیند تعریف قفل صورت زیاد زمان بر نیست. سرعت باز شدن قفل تشخیص چهره زیاد است و از دقت قابل قبولی برخوردار است.
اسپیکر
پوکو X3 دارای یک ست اسپیکر استریو با دو خروجی صدا یکی در بالا و یکی در پایین فریم گوشی می باشد. کیفیت صدای اسپیکر این گوشی عالی است و تا به حال نقصی در صدای اسپیکر استریو گوشی گزارش نشده است. پخش صدا از طریق اسپیکر استریو پوکو X3 کاملا بلند، واضح، بدون افت کیفیت و با بیس بسیار خوبی انجام می شود. کیفیت فوق العاده اسپیکر این گوشی به اندازه ای خوب است که باعث می شود شما بازی های شوتر و اکشن را بدون هدفون و هندزفری و با صدای بلند اسپیکر انجام دهید.
شارژدهی باتری
باتری گوشی Poco X3 به طور کلی عملکرد خوبی را ارائه داده است و توانسته رضایت کاربران خود را به دست آورد. این گوشی دارای یک باتری 5160 میلی آمپر است و در حالت عادی می تواند بیشتر از یک روز شارژدهی ارائه دهد. گفتنی است که عملکرد باتری با رفرش ریت صفحه رابطه مستقیمی دارد.
به وسیله رفرش ریت 60 هرتز، گوشی دو روز قابل استفاده خواهد بود بدون این که نگرانی از بابت شارژ آن داشته باشید. اما زمانی که نرخ تازه سازی 120 هرتز باشد، شرایط فرق می کند و تقریبا شارژدهی باتری با یک سوم کاهش رو به رو می شود.
شارژ سریع
شارژر سریع 33 واتی، می تواند باتری پوکو X3 را تنها در طول یک ساعت و 5 دقیقه شارژ کند. عملکرد این شارژر به قدری سریع می باشد که در عرض نیم ساعت می تواند نصف باتری را پر کند و برای یک روز کامل گوشی قابل استفاده خواهد بود. گرم شدن باتری هنگام شارژ از ویژگی های این گوشی است. این ویژگی منفی در طولانی مدت تاثیر بدی بر روی آن می گذارد و باعث کاهش عمر باتری می شود. این مورد یکی از بزرگترین ایرادات شارژ سریع شناخته می شود که پوکو X3 نیز دارای این ایراد است.
نقاط ضعف و قوت
تمام ویژگی هایی که درمورد این گوشی ذکر شد از مزیت های آن هستند اما پوکو X3 مانند هر محصول دیگری، دارای نقص هایی است. بدنه قطور، عکاسی نه چندان رضایت بخش در تاریکی، بروز Ghosting جزئی حین اسکرول روی صفحه نمایش نمونه هایی از بارزترین نقص های آن می باشند. صد در صد گوشی هایی در بازار وجود دارند که نسبت به پوکو ایکس 3 مزیت های بیشتری دارند اما آن ها از قیمت بیشتری برخوردارند. این مدل گوشی نسبت به قیمت ارزانی که دارد، از نرخ تازه سازی 120 هرتزی و عملکردی روان و فوق العاده بهره می برد. همچنین دوربین آن از کیفیت خوبی برخوردار است و باتری آن هم بادوام است.
سخن آخر
در این مطلب درمورد گوشی پوکو ایکس 3 صحبت کردیم و نقاط ضعف و قوت و ویژگی های آن را بررسی کردیم. از میان گوشی هایی که در رنج قیمتی 5 تا 7 میلیون تومانی هستند پوکو ایکس 3 یکی از بهترین گوشی های بازار شناخته می شود. این مدل برای نوت 9 پرو شیائومی و گلکسی a51 سامسونگ به لحاظ قیمت یک رقیب به شمار می آید. از لحاظ عملکرد و کیفیت با گوشی بالارده مانند a71 و می نوت 10 لایت در یک رده قرار می گیرد و حتی در برخی ویژگی ها نتیجه بهتری نسبت به آن ها به نمایش می گذارد.
امتیاز و دیدگاه کاربران
۰
از
۵0 نفر امتیاز دادهاند
قدرت
3.5
دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید
مرتب سازی دیدگاه ها براساس:
جدیدترین دیدگاه ها
مفید ترین دیدگاه ها
دیدگاه خریداران
آیا این دیدگاه برایتان مفید بود؟
5
5