مقایسه گوشی پوکو F6 و پوکو F6 Pro کمک می کند تا بتوانید از بین دو گوشی قدرتمند شیائومی بهترین انتخاب را انجام دهید. پس از آنکه انتظارها به سر رسید و این برند محبوب چینی از دو گوشی خود رونمایی کرد، بسیاری از کاربران با سوالات زیادی مواجه شده بودند. اینکه گوشی Poco F6 بهتر است یا Poco F6 Pro؟ در زمینه عملکرد دوربین کدام یک می توانند انتخابی بهتر باشند؟ از نظر قدرت سخت افزاری بهترین گزینه کدام است؟
با توجه به تفاوت قیمت گوشی Poco F6 Pro و Poco F6، بسیاری از کاربران این سوال را نیز دارند که دو پرچمدار شیائومی چه تفاوت هایی داشته که با این اختلاف قیمتی به بازار عرضه می شوند؟ هر کدام از این پرچمدارها از جنبه های مختلف می توانند انتخابی مناسب باشند. با وجود اینکه هر دو گوشی عضوی از خانواده F6 هستند ولی تفاوت های کلیدی آن ها سبب شده است تا انتخاب برای بهترین گزینه مقداری دشوار به نظر برسد. ما با توجه به این موارد تلاش کرده ایم که به صورت جامع مقایسه گوشی پوکو اف 6 و پوکو اف 6 پرو را انجام داده و به شما نقاط قوت هر کدام را بیان کنیم.
مقایسه طراحی Poco F6 و Poco F6 Pro، کدام یک زیباتر است؟
در گام نخست برای مقایسه گوشی Poco F6 و Poco F6 Pro ابتدا به سراغ نوع طراحی و کیفیت ساخت آن ها می رویم. اگر بخواهیم اعداد و ارقام را در نظر بگیریم، هر دو گوشی تقریبا به هم شباهت دارند. از نظر اندازه، دو پرچمدار ارائه شده توسط شیائومی تقریبا به هم نزدیک هستند. با توجه به اینکه هر دو گوشی از یک صفحه نمایش مشابه و باتری با ظرفیت یکسان بهره می برند، این اندازه طبیعی به نظر می رسد. شاید تنها وزن دو گوشی را بتوانیم تفاوت جزئی آن ها از نظر اعداد و ارقام بیان کنیم. گوشی پوکو F6 دارای وزن ۱۷۹ گرمی است. این در حالی است که رقیب گوشی دارای وزن به مراتب بیشتر بوده و با وزن ۲۰۹ گرمی از جمله گوشی های پرچمدار سنگین وزن به شمار می رود.
از نظر معماری ظاهری با مقایسه این دو گوشی پرچمدار می توان تفاوت های اساسی آن ها را متوجه شد. به احتمال فراوان طراحی نسخه پرو به گونه ای صورت گرفته است که به واسطه سازگاری بیشتر با ترندهای روز می تواند برای کاربران جذاب تر باشد. این موضوع را می توان پس از مشاهده اندازه سنسورهای دوربین و نحوه چیدمان آن ها متوجه شد. شیائومی نسخه پرو را با دو رنگ سفید و سیاه در بازار عرضه می کند. این در حالی است که برای خرید گوشی Poco F6 Pro می توانید به سراغ سه رنگ تیتانیومی، سبز و مشکی بروید. با توجه به اینکه بر روی قاب پشتی نسخه پرو می توان رگه های مرمر را مشاهده نمود، به احتمال زیاد جذابیت شکل طراحی آن برای کاربران چند برابر باشد.
گوشی پوکو اف 6 با یک بدنه معمولی از پلاستیک تولید شده است. این متریال علاوه بر اینکه مقاومت دستگاه را در برابر ضربه و تنش کاهش می دهد، می تواند به ارزان تر شدن قیمت گوشی نیز کمک کند. شیائومی برای نسخه پرو ترجیح داده به سراغ یک متریال متفاوت برود. استفاده از شیشه سبب شده است که هم مقاومت بدنه این دستگاه نسبت به رقیب بالاتر رفته و هم یک جلوه به مراتب قشنگ تر بر روی گوشی شاهد باشیم. متاسفانه عدم استفاده از روکش گوریلا گلس بر روی قاب شیشه ای گوشی می تواند یک خبر ناامید کننده به شمار رود. حتما بلافاصله پس از خرید گوشی Poco F6 Pro به فکر انتخاب و خرید یک قاب محکم نیز باشید.
قیمت گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F6
با مقایسه طراحی Poco F6 و Poco F6 Pro متوجه می شویم که در فریم های آن ها نیز تفاوت هایی وجود دارد. شیائومی برای نسخه معمولی مجددا ترجیح داده به سراغ فریم پلاستیکی برود. به همین علت این گوشی در برابر خط و خش و ضربه حساس تر است. نسخه پرو به واسطه بهره مندی از فریم آلومینیومی مقاومت بیشتری از فریم را در برابر خط و خش بر عهده دارد. در پایین هر دو گوشی پرچمدار نیز می توان میکروفون، شیار سیم کارت، اسپیکر و پورت شارژ USB_C را مشاهده نمود. پشتیبانی از قابلیت OTG از جمله ویژگی های هر دو محصول به شمار می رود.
به سراغ پنل جلویی می رویم جایی که بر روی هر دو گوشی می توان صفحه نمایش ۶.۷ اینچی را مشاهده کرد. برخلاف قاب پشتی این دو گوشی که هیچ گونه شباهتی به هم ندارند، پنل جلویی هر دو دستگاه کاملا یکسان بوده و به احتمال زیاد شناسایی هر کدام از گوشی ها برای کاربران دشوار باشد.
دوربین سلفی در قسمت بالای صفحه نمایش هر دو گوشی به شکل کاملا مشابه مشاهده می شود. علاوه بر این حاشیه های اطراف نمایشگر هر دو پرچمدار خیلی کم هستند. تخت بودن صفحه نمایش و حاشیه های کم اطراف آن سبب می شوند که جذابیت پنل جلو به میزان قابل توجهی بالاتر رود.
شیائومی برای نحوه چیدمان دوربین ها بر روی قاب پشتی این دو گوشی ترجیح داده دو سبک کاملا مختلف را به کار گیرد. اگر هیچگونه اطلاعاتی از گوشی ها ندارید، با مشاهده اولیه آن ها به هیچ عنوان احساس نمی کنید که هر دو گوشی از یک خانواده بوده و تنها اختلافی که دارند یک کلمه Pro است. چیدمان دوربین ها بر روی قاب پشتی گوشی پوکو اف 6 به شکلی است که فاقد جزیره یا جدا کننده بوده و به شکل کاملا متفاوت آن ها را مشاهده خواهید کرد. دو سنسور دوربین را بر روی قاب پشتی این گوشی مشاهده خواهید کرد که به صورت عمودی در زیر هم قرار دارند. در سمت راست سنسورها می توان فلاش را مشاهده کرد. شاید شیائومی تنها با هدف جلب نظر مشتری ها ترجیح داده که اندازه لنزها را مقداری بزرگتر از حد معمول انتخاب کند.
در طرف مقابل نحوه چیدمان دوربین های Poco F6 Pro به شکلی است که می توان گفت شیائومی از همان روند همیشگی برای آن ها ترجیح داده استفاده نماید. لنزهای سه گانه را می توان در جزیره مستطیلی شکل به همراه فلش کنار هم مشاهده نمود.
یکی از نکات جالب طراحی و ساخت هر دو گوشی محافظت نسخه ارزان تر با استاندارد IP64 است. این در حالیست که گوشی Poco F6 Pro با محافظ IP54 به بازار عرضه می شود. علیرغم اینکه هر دو گوشی در برابر پاشش قطرات آب مقاومت نسبتا مشابهی دارند ولی این نسخه ارزان تر بوده که در برابر ذرات ریز گرد و غبار می تواند مقاوم تر باشد.
پس از مقایسه طراحی پوکو F6 و پوکو F6 Pro متوجه شدیم که هر دو دستگاه برای کاربران جذاب هستند. انتخاب گزینه بهتر کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. شاید شکل ساخت گوشی Poco F6 Pro برای کاربران جذاب تر به نظر برسد. با این حال مقاومت بالای گوشی پوکو اف 6 سبب می شود که انتخابی عالی برای کاربران به شمار رود.
قیمت خرید گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F6 Pro
مقایسه پوکو اف 6 و پوکو اف 6 پرو از نظر کیفیت صفحه نمایش
مقایسه گوشی پوکو F6 Pro و پوکو F6 از نظر صفحه نمایش و کیفیت آن نشان می دهد که هر دو در این بخش شباهت های زیادی به هم دارند. شیائومی هر دو محصول خود از زیر مجموعه پوکو را با صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی به بازار عرضه می کند. هر دو گوشی مجهز به پنل AMOLED هستند. نمایشگری که بر روی هر دو گوشی قرار گرفته عملکردی مشابه دارد. به عنوان مثال پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ و همچنین محتواهایHDR10+نشان می دهد که دو پرچمدار تقریبا در یک سطح کیفی عمل می کنند.
این پایان کار نیست و از دیگر شباهت های نمایشگر گوشی Poco F6 و Poco F6 Pro می توان به بهره مندی از گواهینامه دالبی ویژن و پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی اشاره نمود. با توجه به این موارد هنگامی که قصد انجام بازی های سنگین را دارید، این نمایشگر به هیچ عنوان مشکلی در پردازش و نمایش محتوای بازی نخواهد داشت.
گوشی Poco F6 با رزولوشن ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ پیکسل و با تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل در اینچ عملکردی عالی از خود به اجرا می گذارد. در طرف دیگر رزولوشن نمایشگر گوشی پوکو اف 6 پرو برابر ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل است. علاوه بر این تراکم پیکسلی ۵۲۶ پیکسل در هر اینچ نیز بیان می کند که با یک صفحه نمایش بی نظیر بر روی گوشی Poco F6 Pro مواجه هستیم. کاربر می تواند ۸۹.۸ از نمای جلویی گوشی Poco F6 را به عنوان صفحه نمایش مورد استفاده قرار دهد. این میزان برای رقیب نیز تقریبا مشابه بوده و نسبت نمایشگر به بدنه آن ۸۹ درصد بوده است.
تا اینجا با وجود تفاوت هایی که از نظر رزولوشن و تراکم پیکسلی مشاهده کردیم، عملکرد هر دو صفحه نمایش تقریبا مشابه بود. اکنون به یکی دیگر از اختلافات هر دو گوشی از نظر کیفیت صفحه نمایش می رسیم. حداکثر روشنایی نمایشگر گوشی پوکو اف 6 به ۲۴۰۰ نیت می رسد. این در حالی است که گوشی پوکو اف 6 پرو با حداکثر روشنایی ۴۰۰۰ نیت می تواند عملکرد بی نظیر در زیر نور خورشید داشته باشد.
با وجود آنکه صفحه نمایش گوشی Poco F6 Pro کیفیت وضوح و تراکم پیکسلی بیشتری دارد ولی انصافا باید بیان کنیم که نمایشگر نسخه معمولی از این سری پرچمدارهای شیائومی نیز کاملا قابل قبول عمل می کند. به هیچ عنوان هنگام استفاده از گوشی ها مشکلی بابت کیفیت صفحه نمایش نخواهید داشت.
در این مقاله بخوانید:مقایسه گوشی شیائومی Redmi Note ۱۳ pro و Redmi Note ۱۴ pro
مقایسه پردازنده و سخت افزار پوکو F6 Pro و پوکو F6
با مقایسه گوشی Poco F6 Pro و پوکو F6 از نظر توان سخت افزاری و قدرت پردازنده متوجه می شویم که هر دو محصول می توانند راضی کننده عمل کنند. شیائومی برای این دو زیر مجموعه خود ترجیح داده به سراغ کوالکام رفته و تراشه های رده بالا را برای آن ها انتخاب نماید. گوشی پوکو اف 6 با پردازنده Snapdragon 8s Gen 3 روانه بازار می شود. یک پردازنده ۴ نانومتری که با ۸ هسته فوق العاده توانمند به راحتی می تواند بازی های سنگین را پردازش نماید. از مجموع ۸ هسته این تراشه یک هسته فرکانس 3.0 گیگاهرتزی، ۴ هسته فرکانس ۲.۸ گیگاهرتزی و سه هسته دیگر فرکانس ۲.۰ گیگاهرتزی هستند.
در طرف دیگر بر روی گوشی Poco F6 Pro می توانیم یک پردازنده دیگر از کوالکام تحت عنوان Snapdragon 8 Gen2 را مشاهده نماییم. این تراشه نیز 4 نانومتری بوده که با 8 هسته قدرتمند به خوبی می تواند پاسخ نیازهای گیمرها را بدهد.
در تست های بنچمارک پردازنده ای که بر روی نسخه پرو قرار گرفته امتیاز به مراتب بالاتری را کسب می کند. با این حال در عملکرد می توان گفت که هر دو پردازنده عالی خواهند بود. چیپست هایی که بر روی این گوشی ها قرار دارند در دسته پرمیوم هستند. به همین علت بازی های سنگین را با کیفیت فوق العاده اجرا می کنند.
کاربرانی که قصد خرید گوشی Poco F6 Pro را دارند، می توانند از بین نسخه های ۱۲ گیگابایتی و ۱۶ گیگابایتی انتخاب خود را انجام دهند. این پرچمدار شیائومی در نسخه های ۲۵۶ گیگابایتی، ۵۱۲ گیگابایتی و یک ترابایتی روانه بازار می شود. در طرف مقابل نسخه ارزان قیمت تر با حافظه رم ۸ گیگابایتی و ۱۲ گیگابایتی در اختیار کاربران قرار گرفته است. این پرچمدار نیز در دو نسخه ۲۵۶ گیگابایتی و ۵۱۲ گیگابایتی به بازار عرضه می شود. شاید عدم امکان ارتقای فضای ذخیره سازی بر روی هر دو دستگاه برای کاربران آزاردهنده باشد. استفاده از تکنولوژی های پیشرفته بر روی هر دو گوشی سبب می شود تا حتی هنگامی که مشغول به انجام بازی در مدت زمان طولانی هستید نیز نرخ ثابت و روان را مشاهده نمایید. این گوشی ها به هیچ عنوان هنگام انجام بازی سنگین داغ نمی کنند.
در این مقاله بخوانید:مقایسه گلکسی S۲۴ FE با شیائومی ۱۴T Pro
در یک مقایسه بین سخت افزار Poco F6 Pro و Poco F6 می توان متوجه شد که حافظه رم بالاتر نسخه گران قیمت تر به بالا بردن سرعت پردازش برنامه ها و بازی ها کمک خواهد کرد.
مقایسه دوربین پوکو F6 Pro و پوکو F6
به جذاب ترین بخش مقایسه گوشی پوکو اف 6 و پوکو اف 6 پرو رسیده ایم. جایی که به احتمال زیاد بیشترین تاثیر را در بین انتخاب توسط کاربران دارد. قبل از هر چیز بیان کنیم که شیائومی در چند سال اخیر به خوبی توانسته است گوشی های خود را با سنسورهای دوربین توانمند به بازار عرضه کند. یکی از عجیب ترین کارهایی که شیائومی انجام داده حذف یک سنسور دوربین بر روی نسخه معمولی است. هرچند که دوربین ماکرو اضافی که بر روی قاب پشتی گوشی Poco F6 Pro قرار گرفته آنگونه که باید و شاید به کار شما نخواهد آمد ولی این اقدام شیائومی کاملا کاربران را متعجب می کند.
بر روی هر دو گوشی یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی مشاهده می کنیم. شاید روی کاغذ این دو سنسور نسبت به هم مشابه باشند. با این حال به واسطه اینکه نوع سنسورهای انتخاب شده و لنزها با هم تفاوت دارد در عملکرد متوجه خواهید شد که کدام یک بهتر است. هر دو لنز قرار گرفته شده بر روی قاب پشتی گوشی ها مجهز به قابلیت لرزشگیر تصویر یا OIS هستند. به همین علت هنگام عکاسی با استفاده از هر دو گوشی به راحتی می توانید حرکت کنید. هیچگونه نگرانی بابت تار شدن تصاویر ثبت شده نخواهید داشت.
سنسور اصلی هر دو گوشی از قابلیت PDAF پشتیبانی می کند. این قابلیت کمک خواهد کرد تا هنگام عکاسی دوربین بتواند به صورت خودکار فوکوس را بر روی سوژه انجام دهد. هنگامی که تصاویر را در خروجی مشاهده می کنید، متوجه تفاوت آن ها خواهید شد. اگرچه هر دو دوربین می توانند کیفیت مناسبی را در روشنایی روز داشته باشند ولی تصاویری که با استفاده از دوربین نسخه قدرتمندتر یعنی گوشی Poco F6 Pro به ثبت می رسانید کنتراست بهتر، رنگ های استانداردتر و همچنین شکل طبیعی تر خواهند داشت. تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی پوکو اف 6 تقریبا حاوی مقداری نویز هستند. هرچند که شیائومی ترجیح داده برای رفع این مشکل به سراغ روش های نرم افزاری برود ولی مصنوعی شدن بیش از حد عکس ها نیز ممکن است برای کاربران ناخوشایند باشد.
با دوربین اصلی هر دو گوشی می توانید از حالت های فیلمبرداری و قابلیت های مختلف عکاسی بهره مند شوید. کیفیت فیلمبرداری هر دو گوشی را می توان یکی دیگر از مهمترین تفاوت های آن ها بر روی دوربین اصلی نام برد. با وجود اینکه با دوربین گوشی پوکو اف 6 می توانید فیلمبرداری 4K را انجام دهید ولی نسخه قدرتمند این امکان را به شما می دهد که فیلم ها را با رزولوشن 8K و با ۲۴ فریم بر ثانیه به بهترین شکل ممکن به ثبت برسانید.
امکان فیلمبرداری با حالت اسلوموشن نیز یکی دیگر از ویژگی های جذاب دوربین اصلی گوشی Poco F6 Pro به شمار می رود. به طور کلی دوربین اصلی نسخه پرو می تواند یک سر و گردن از نسخه معمولی بالاتر باشد.
دوربین اولتراواید هر دو گوشی ۸ مگاپیکسلی است. با استفاده از این دوربین می توانید به ثبت تصاویر در فضای باز و تصاویر دسته جمعی بپردازید. عملکرد این دو دوربین یکسان به نظر می رسد. با این حال پردازنده توانمند قرار گرفته شده بر روی گوشی پوکو اف 6 پرو می تواند کیفیت عکس های فوق عریض را بر روی این گوشی نیز بالاتر ببرد.
همانگونه که بیان کردیم یک دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو بر روی نسخه پرو قرار دارد. این دوربین عملکردی چندان خاص نداشته و شاید صرفا شیائومی با هدف سه دوربینه کردن گوشی خود این سنسور را بر روی قاب پشتی به کار گرفته است.
دوربین سلفی گوشی پوکو اف 6 یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی بوده که در مقایسه با سنسور ۱۶ مگاپیکسلی نسخه پرو می تواند برای کاربران جذاب تر باشد. با این حال در عملکرد و هنگام ثبت تصاویر سلفی متوجه می شوید که کیفیت عکس ها تفاوت چندانی با هم ندارد. دوربین سلفی نسخه پرو مجهز به قابلیت ضد لرزش یا OIS است. به همین علت هنگامی که قصد عکاسی و فیلمبرداری با این دوربین را دارید به هیچ عنوان نگرانی بابت لرزیدن دست خود نخواهید داشت.
استفاده از قابلیت های هوش مصنوعی بر روی هر دو گوشی و امکانات نرم افزاری مختلف سبب شده است تا کاربر بتواند با بکارگیری آن ها تصاویر را ویرایش نماید.
در یک جمع بندی پس از مقایسه دوربین پوکو اف 6 و پوکو اف 6 پرو می توانیم نتایج به دست آمده را بیان کنیم. دوربین اصلی گوشی Poco F6 Pro عملکردی به مراتب بهتر دارد. این در حالیست که دوربین سلفی گوشی Poco F6 به واسطه بهره گیری از دیافراگم بزرگتر و فاصله کانونی بیشتر می تواند تصاویر را طبیعی تر و نزدیک به واقعیت ثبت کند. اگر از جمله افرادی هستید که برای استریم نیاز به ثبت تصاویر سلفی دارید و قصد دارید عکس ها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید، به واسطه دوربین سلفی بهتر گوشی Poco F6 توصیه ما به شما خرید آن خواهد بود.
مقایسه باتری و شارژدهی پوکو F6 Pro و پوکو F6
بر روی هر دو گوشی می توانیم باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت را مشاهده نماییم. این میزان ظرفیت هم برای گیمرها و هم برای افرادی که استفاده معمولی از دستگاه خود دارند راضی کننده به نظر می رسد. جذاب ترین بخش گوشی Poco F6 Pro از نظر باتری و شارژدهی به شارژر شگفت انگیز ۱۲۰ وات آن برمیگردد. این شارژر تنها در مدت ۱۹ دقیقه می تواند شارژ ۱۰۰ درصدی باتری را انجام دهد. در طرف دیگر یک شارژر ۹۰ واتی بر روی گوشی پوکو F6 قرار گرفته است. این شارژر نیز در ۳۵ دقیقه باتری گوشی را فول شارژ می کند.
مقایسه سیستم عامل و رابط کاربری
هر دو پرچمدار شیائومی از یک خانواده بوده و در سال ۲۰۲۴ روانه بازار شده اند. بر روی هر دو گوشی به صورت پیش فرض سیستم عامل اندروید ۱۴ را مشاهده می کنیم. هم گوشی پوکو اف 6 پرو و هم گوشی پوکو اف 6 با رابط کاربری جدید و جذاب شیائومی یعنی HyperOS در اختیار کاربران قرار می گیرند. مطابق ادعای شیائومی تا ۳ بروزرسانی اصلی اندروید توسط این پرچمدارها دریافت می شوند. از نظر رابط کاربری و عملکرد نرم افزاری هر دو گوشی کاملا مشابه هم است.
مقایسه اسپیکر
در گام آخر برای مقایسه پوکو F6 Pro و پوکو F6 به سراغ اسپیکر و کیفیت صدای آن ها می رویم. هر دو گوشی به گونه ای طراحی شده اند که در قسمت بالا و پایین مجهز به اسپیکر هستند. با این حال کار اصلی را اسپیکر پایینی قرار گرفته شده بر روی این گوشی ها انجام می دهد. صدای استریو را توسط اسپیکرهای ۲ پرچمدار دریافت خواهید کرد. کیفیت و حجم صدای دریافت شده راضی کننده به نظر می رسد. هیچ کدام از گوشی ها از جک ۳.۵ میلیمتری صدا بهره نمی برند. به همین علت تنها می توانید هندزفری بی سیم را به آن ها متصل کنید.
گوشی پوکو F6 Pro بهتر است یا پوکو F6؟ کدام یک را بخریم؟
با مقایسه گوشی Poco F6 Pro و Poco F6 متوجه شدیم که شیائومی توانسته از گزینه های بی نظیر را به عنوان قاتل پرچمدارها روانه بازار کند. نقاط قوت هر دو گوشی به گونه ای هستند که کاربران را برای انتخاب گزینه بهتر دچار چالش می کنند. با وجود اینکه عملکرد نسخه گران تر یعنی گوشی Poco F6 Pro از نظر کیفیت دوربین و توان سخت افزاری بیشتر بوده ولی به واسطه قیمت مناسب تر نسخه استاندارد می توان گفت که ارزش خرید بالایی دارد. فراموش نکنید که استفاده از مواد اولیه با کیفیت برای طراحی و ساخت گوشی پوکو اف 6 پرو سبب شده است که با یک گوشی مقاوم و عالی مواجه باشیم.
اگر به دنبال دریافت قیمت گوشی Poco F6 و دریافت قیمت گوشی Poco F6 Pro هستید، می توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی آترامارت بهره ببرید. امکان خرید گوشی Poco F6 Pro و خرید گوشی Poco F6 را ما در این فروشگاه برای شما فراهم کرده ایم.
امتیاز و دیدگاه کاربران
۰
از
۵0 نفر امتیاز دادهاند
قدرت
3.5
دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید
مرتب سازی دیدگاه ها براساس:
جدیدترین دیدگاه ها
مفید ترین دیدگاه ها
دیدگاه خریداران
آیا این دیدگاه برایتان مفید بود؟
5
5