پربازدیدترین مطالب

علم و تکنولوژی
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
علم و تکنولوژی

شارژر وایرلس چیست مزایا و معایب آن کدامند؟

چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۴۹

شارژر وایرلس چیست مزایا و معایب آن کدامند؟

شارژر وایرلس چیست مزایا و معایب آن کدامند؟

پیشرفت در زمینه تولید انواع لوازم جانبی گوشی های هوشمند و لپ تاپ ها موجب شده که امروزه انواع تجهیزات را با تکنولوژی های مدرن بتوانید مورد استفاده قرار دهید. یکی از جدیدترین و جذاب ترین محصولات ارائه شده، شارژر وایرلس بوده که با استقبال گسترده توسط کاربران همراه شده است. بدون تردید بسیاری از افراد به منظور خلاصی از شر سیم های اضافه ترجیح می دهند که به جای شارژرهای سیمی از شارژرهای وایرلس یا بی ‌سیم استفاده کنند. فراموش نکنید که گوشی ‌های هوشمند شما باید از این قابلیت پشتیبانی کرده و سیستم آن ها باید به گونه ‌ای باشد تا بتوانند از این ویژگی بهره ببرند.

به مانند سایر ابزارهای الکترونیکی، نحوه تولید شارژر وایرلس به گونه‌ ای است که دارای مزایا و معایب مخصوص به خود خواهد بود. بررسی و مقایسه شارژر بی سیم با شارژ سیمی نشان می دهد که هر کدام از آن ها می توانند دارای ویژگی هایی بوده که توسط شما قابلیت استفاده در مکان های مختلف را خواهند داشت.

نحوه کارکرد شارژر وایرلس

در حالت کلی تمام شارژرها وظیفه انتقال ولتاژ برق به گوشی ‌های هوشمند، لپ تاپ و سایر تجهیزات الکترونیک را دارند. شارژرهای سیمی با اتصال به جریان برق می ‌توانند. ولتاژ مورد نیاز برای شارژ انواع باتری ها را از طریق سیم انتقال دهند. نوع عملکرد این شارژرها به گونه ای است که انرژی آن ها از سمت قطب مثبت به سمت قطب منفی حرکت خواهد کرد. هنگامی که شارژر را از پریز خارج کنید برعکس این روند اتفاق افتاده و گوشی تلفن همراه شما برای عملکرد خود آندها را از قطب منفی به قطب مثبت حرکت می دهد. با این حال به عملکرد شارژر وایرلس به شکلی است که از طریق القای الکترومغناطیس فرآیند شارژ را انجام می دهد. در واقع جریان الکتریکی موجود با تبدیل شدن به میدان مغناطیسی قابل ارسال می‌تواند فرآیند شارژ گوشی ‌های هوشمند را انجام دهد.

گوشی هایی که قابلیت شارژ با شارژر وایرلس را دارند؟

این که کدام گوشی های موبایل قابلیت استفاده از شارژرهای بی سیم را دارند بستگی به شرکت تولید کننده خواهد داشت. شرکت باید بتواند تمام سخت افزار و ابزارهای لازم را برای پشتیبانی از شارژر وایرلس را بر روی گوشی ‌های هوشمند تعبیه کرده تا شما بتوانید از این قابلیت بهره مند شوید.

با این حال امروزه اکثر موبایل های پرچمدار از این قابلیت بهره برده و شما می توانید با استفاده از شارژر وایرلس اقدام به شارژ کردن گوشی ‌های هوشمند خود نمایید. اگر این قابلیت برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، هنگام خرید گوشی سعی کنید اطلاعات خود را تکمیل کرده و یا از فروشنده سوالات لازم را بپرسید.

مزایای استفاده از شارژر وایرلس

همانگونه که عنوان کردیم شارژر وایرلس یا بی سیم دارای مزایای و معایب مخصوص به خود در مقایسه با شارژرهای سیمی خواهد بود.

استفاده آسان و راحت

یکی از بزرگترین مشکلات شارژرهای معمولی و سیمی، خراب شدن کابل های آن ها به طور مکرر به شمار می‌ رود. علاوه بر این نوع ساخت این شارژرها به گونه ای است که ممکن است سوکت ‌های آن ها بر روی گوشی شما خط و خش ایجاد کنند. با این وجود شارژر وایرلس بدون استفاده از سیم به راحتی توسط شما می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

زیبایی و طراحی منحصر به فرد

به لطف گسترش تکنولوژی و ساخت شارژرهای مختلف، می توانید برای انتخاب شارژر بی ‌سیم مد نظر خود گزینه‌ های متعددی را بررسی کنید. امروزه شارژرهای وایرلس با شکل های مختلف می ‌توانند در مکان ‌های گوناگون مورد استفاده قرار گیرند. به عنوان مثال اگر برای دفتر کار خود نیاز به شارژر بی ‌سیم دارید، می توانید از مدل هایی با پایه های شارژی ایستاده بهره ببرید. علاوه بر این مدل دیگری از شارژر‌های بی سیم به گونه ‌ای طراحی می ‌شوند که با بهره مندی از یک هولدر قابلیت استفاده در داخل ماشین را خواهند داشت.

امنیت بالا

یکی از مهمترین مزایایی که هنگام استفاده از شارژر وایرلس از آن بهره مند می شوید، امنیت بسیار بالا در مقایسه با شارژرهای معمولی و سیمی خواهد بود. با توجه به اینکه در طراحی و ساخت شارژر وایرلس از کابل استفاده نمی شود، امکان به وجود آوردن اتصال کوتاه به حد صفر خواهد رسید. همان گونه که می دانید اتصال کوتاه می تواند منجر به آسیب دیدگی های شدید به دستگاه و حتی آتش‌ سوزی و برق ‌گرفتگی افراد شود.

در کنار این موارد نوسانات برق از طریق کابل شارژر به گوشی ‌های شما منتقل شده و می ‌تواند منجر به ترکیدن باتری موبایل شوند. در عین حال شارژر بی سیم به شکلی است که هیچ ‌گونه نوسانی از آن عبور نکرده و شما می توانید با امنیتی بسیار بالا آن ها را مورد استفاده قرار دهید.

معایب شارژر وایرلس

بررسی و مقایسه شارژر بی سیم و سیمی نشان می دهد که این محصول نسبت به شارژهای قدیمی دارای معایبی نیز خواهد بود. مهمترین نکته که می ‌توان به آن اشاره کرد، عدم ارائه شارژرهای وایرلس به همراه گوشی موبایل خواهد بود. چنانچه قصد استفاده از شارژر بی سیم را دارید و گوشی ‌های هوشمند را خریداری کرده اید، باید بدانید که درون جعبه گوشی شما خبری از شارژر وایرلس نخواهد بود. به همین جهت بهره مندی از شارژر وایرلس باید به صورت جداگانه آن را خریداری کنید. شرایطی که می ‌تواند برای شما منجر به پرداخت هزینه های بالاتر نسبت به خرید شارژرهای معمولی شود.

محدودیت رعایت فاصله

با وجود پیشرفت چشمگیری که در ساخت شارژرهای بی سیم به وجود آمده این محصولات کماکان قابلیت شارژ از فاصله دور را نداشته و کاربر آزادی عمل مناسبی را جهت استفاده از آن ها را ندارد. به همین علت باید موبایل خود را برای شارژ شدن، دقیقاً بر روی شارژر قرار داده و یا در فاصله چند سانتیمتری از آن ها مورد شارژ قرار دهید.

سرعت کمتر در مقایسه با شارژر

یکی از بزرگترین مشکلات شارژرهای بی سیم، عدم پشتیبانی از قابلیت فست شارژ به شمار می‌ رود. با توجه به اینکه امروزه اکثر گوشی ‌های هوشمند قابلیت استفاده و پشتیبانی از فست شارژ را دارند، می توانید در سریعترین زمان گوشی ‌های خود را شارژ کنید. در عین حال شارژر بی سیم با توجه به نوع ساختار و فناوری به کار رفته در آن می تواند از قابلیت شارژ سریع و پشتیبانی کند.

شارژر وایرلس بخریم یا نه؟

اینکه شما شارژر بی سیم خریداری کنید یا نه، کاملاً بستگی به نیاز شما خواهد داشت. بررسی مزایا و ویژگی های شارژر وایرلس نشان می دهد که در مقایسه با شارژرهای قدیمی می تواند در برخی شرایط مزایای بیشتری داشته باشد. در عین حال شارژرهای سیمی نیز با سرعت بالاتر برای شارژ کردن گوشی های شما از عملکرد بهتری برخوردار هستند.

امتیاز و دیدگاه کاربران

۰

از

۵

0 نفر امتیاز داده‌اند

دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید

نظری برای این مطلب ارسال نشده است

راهنمای خرید

راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۷
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۲/۰۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۱
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۹/۲۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مجله آترا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.